Publisert 13.10.2010
Sunnivaleia020710

Ei av prøvevandrarane, einaste deltaker frå Nordfjord, har nedtekna sine minner og inntrykk frå prøvevandringa i Sunnivaleia i sommar.

Publisert 24.09.2010
Arkeologar på Selja for andre gang i haust

Selja er eit skattkammer som skjuler mange kulturminner frå langt attende i tid. Det er viktig å få desse fram i lyset, bokstaveleg talt. To arkeologar har vore på oppdrag frå kulturavdelinga i Sogn og Fjordane fylkeskommune i samarbeid med Riksantikvaren i to veker for å registrere og rydde fram kulturminne på øya. Dette er andre gongen i år at den type arbeid vert utført på Selja.

Publisert 03.09.2010
Lyset frå Selja 04

For å få med deg siste dagen av Sunnivafestspela må du stå opp tidlig og legge deg seint.
 

Publisert 27.08.2010
Sunnivakoret

Koret har fått eit godt rennome som det beste koret på lang lei. Dette er ikkje uventa; dei har hatt intense øvingar under leiing av Prots. Dei har hatt mykje samarbeid med Ytre Suløen. Denne konserten har dei utvida repertoaret sitt. Henning Sommerro er ein av dei nyare gode komponistane, arrangørane og musikkutøvarane. Storkonserten sundag har mest musikk der Henning Sommerro er involvert på ein eller fleire måtar. Dette er blitt eit veldig godt resultat av. Vi har god grunn til å glede oss til konserten sundag.

 
 
 
Validator
Levert av ACOS AS
Login for redigering