Publisert 04.07.2014
DSCN0809.JPG

Laurdag 5. juli kl. 13 opnar dørene i det gamle kommunehuset for publikum. Opninga startar med ei markering ved Sunnivastatuen.

I det gamle kommunehuset vil ein få oppleve fleire utstillingar --  fint arrangert av ein dugnadsgjeng frå Vennar av Selja kloster. M.a. vil ein få eit gjensyn med utstillinga "Ruinarbeidaren". Her er også historisk utstilling frå jubiléet i 1996-97, fotoutstilling frå Sunnivaleia og mykje meir. M.a.har nonnene frå den gresk-ortodokse klosterordenen som ynskjer å etablere kloster på Selja, eit eige rom.

Dørene vil vere opne for publikum heile juli.

Publisert 21.06.2014
klosteret 06d

Jeg stopper på veien. En dame kommer bort til meg. Vi prater sammen. Hun er tysk og hun kaller seg selv pilegrim. Hun vil ut til Selja. Hun virker litt forvirret og enda mer fortvilet. Hun finner ikke noe overnattingssted – og hun må ut til øya i morgen. Jeg bestemmer meg for å hjelpe henne. Jeg ringer rundt og finner en familie på Leikanger på Stad – her har de rom. Damen nesten gråter av glede og viser stor takknemlighet. Jeg skjønner at hun er på vei mot noe – og jeg gleder meg over at hun kan ta båten i morgen – ut til øya, ut til Selja, helgenanlegget og klosterruinene.

Publisert 06.06.2014
Opptur.jpg

4. juni vart den nye Opptur-boka til Selja Forlag lansert ombord i veteranbåten M/S Nybakk ved kai i Måløy.

 

 

 

Publisert 04.04.2014
Selja.jpg

Han får mange til å rette blikket mot Selja 

 
 
 
Validator
Levert av ACOS AS
Login for redigering