Tubfrim

Høst er frimerketid. TUBFRIM trenger din hjelp! 

Frimerke - Klikk for stort bileteFrimerke

Tubfrim sliter veldig med å skaffe nok frimerker/ telekort og trenger din hjelp - for å kunne hjelpe andre. Ta vare på hver eneste frimerke/telekort som du får og send de til TUBFRIM -3540 Nesbyen.

Tubfrim har inngått samarbeid med de fleste av landets kommuner. I Selje kommune har vi innsamlingskassen på Servicekontoret. 

TUBFRIM på Nesbyen ble etablert i 1928 og har frem til i dag delt ut til sammen 19 millioner kroner som TUBFILM-midler. Vi samler inn og videreselger brukte frimerker, prospektkort og alt av telekort, gavekort, medklemskort, buss/trikk i kort størrelse.

Hovedinntektskilden kommer fortsatt fra brukte frimerker som bedrifter og privatpersoner sender oss i posten. Selv om bruk av frimerker er nedgående, klarer vi fortsatt å skape solide overskudd og vi har også i år delt ut kr 650 000 kr. Neste års søknadsfrist er 15. mars og beløpet deles ut til forebyggende og trivselsfremmende tiltak for funksjonsfriske og funksjonshemmede barn og unge, samt til bekjempelse av tuberkulose.

Du finner mer informasjon her.

TUBFRIM støtter årets TV-aksjon. (Nasjonalforeningen for folkehelsens arbeid med demens).

Publisert av Wenche Berget. Sist endra 27.09.2013
Stad kommune
     
Validator
Levert av ACOS AS
Login for redigering