Vakre markeringar i Selje

Finveret ga ei fin ramme kring opninga av Sunniva- og klosterutstillinga og avdukinga av Sunnivastatuen laurdag.  

Klokka tolv opna Fylkesmann Anne Karin Hamre Sunniva- og klosterutstillinga i Doktorgarden. Mykje folk var samla for å vere med på opninga av den vakre og stemningsfulle utstillinga.

Ein time seinare sto Fylkesmannen for avdukinga av den storslegne marmorstatua av Sankta Sunniva på torget rett innfor hamna i Selje sentrum. Det vart presentert eit verdig og innhaldsrikt program i tilknyting til avdukinga.Fylkesmann Anne Karin Hamre under opninga av Sunniva- og klosterutstillinga i Doktorgarden - Klikk for stort bileteFylkesmann Anne Karin Hamre under opninga av Sunniva- og klosterutstillinga i Doktorgarden

 

I utstillinga: frå venste Fylkesmann Anne Karin Hamre, ordførar Ottar Nygård og Lasse Fløde (ansvarleg for utstillinga) - Klikk for stort bileteI utstillinga: frå venste Fylkesmann Anne Karin Hamre, ordførar Ottar Nygård og Lasse Fløde (ansvarleg for utstillinga)

 

Fylkemann Anne Karin Hamre avdukar statuen av Sankta Sunniva. - Klikk for stort bileteFylkemann Anne Karin Hamre avdukar statuen av Sankta Sunniva.

 

Det var samla mykje folk under den storslegne markeringa - Klikk for stort bileteDet var samla mykje folk under den storslegne markeringa B. Fløde

 

Sankta Sunniva speidar over mot Selja. - Klikk for stort bileteSankta Sunniva speidar over mot Selja.

 

 

Publisert av Bård Fløde. Sist endra 07.07.2013
Stad kommune
     
Validator
Levert av ACOS AS
Login for redigering