Vannlekkasje i Selje

kart.JPG - Klikk for stort bilete Oppdatering til vannabonnentene i Selje, område Hauane:
Lekkasjen er funnet og reparert! Alle skal ha fått vatn igjen. Om nokon framleis skulle oppleve problemer, ta kontakt på 901 23 222.

Tidlegare meldingar:

Selje kommune - 29. mai
Vi har begynt å grave ned til vannledningen og vanntilgangen er framleis stengt av frå samfunnshuset og bort mot vegen til Hauane som vist på kartet. Abonnenter ovanfor og nedanfor vegen har dessverre ikkje vatn i perioden medan vi held fram med å leite etter lekkasjasen. Vi beklagar ulempane dette har medført.

Selje kommune - 28.mai - kl. 08:43 ·
Vi kjem til å ha vatnet på utover dagen i dag medan vi graver. Vatnet kjem til å bli stengt av igjen ein gong etter klokka 12.00 for å utføre arbeid på vannledninga i håp om å finne lekkasjen. Mvh Kommunalteknikk

Selje kommune - 27. mai - kl. 20:07
Vi jobber fotsatt med saken. Vi har funnet området lekkasjen er i, men ennå ikke bruddpunktet. Har folk med lytteutstyr på vei for å hjelpe oss å prøve å finne lekkasjen. Det er tappemulighet for rent vann ved ventilhuset att ved rentvannsbassenget i Djupedalen. Mvh Kommunalteknikk.

Selje kommune - 27. mai - kl. 11:08 ·
Melding til vannabonnenter: Muligvis brudd på hovedledning, vi har stengt av vannet rundt Hauane og nye byggefeltet på Krakereide i ubestmet tid. Oppdaterer staus når vi har funnet feilen. Hvis noen ser noe tegn til lekkasje vil vi be om at vedkommande tar kontakt og ringer oss på vakttelefonen
(9012 3222). Mvh Kommunalteknikk.

Publisert av Kristine Leivdal Leikanger. Sist endra 30.05.2018
Stad kommune
     
Validator
Levert av ACOS AS
Login for redigering